Sportgala 2018

Inleiding

Op zaterdagavond 15 december 2018 vindt het tweede Sportgala van Deurne plaats. Dit spetterende evenement wordt georganiseerd door Leef! Deurne in samenwerking met de gemeente Deurne.

*       De genomineerden per categorie zijn bekend! Van 20 november t/m 2 december kunnen alle Deurnenaren per categorie stemmen op zijn of haar favoriet. Uit deze online stemming komt een top drie notering. De vakjury stemt ook onafhankelijk van elkaar, waaruit ook een top drie komt. De combinatie van beide uitslagen levert de winnaar op.

*       De vakjury kiest ook uit alle inzendingen voor de sportwaarderingsprijs één winnaar die tijdens het sportgala de prijs in ontvangst neemt. Deze prijs is de verrassing van de avond (de winnaar is niet op de hoogte). De prijs zal aan het eind van de avond door de wethouder uitgereikt worden.

*       Tijdens het Sportgala op 15 december 2018 zijn de drie genomineerden per categorie aanwezig en worden de winnaars bekend gemaakt.

 

De genomineerden zijn:

1.       Talent van het jaar

- Brian Hurkmans (Motorcross)

- Maud Aldenzee (Turnen)

- Iris Michels (Paardrijden)

 

2.       Individuele sportprestatie van het jaar

- Aniek Nouwen (Voetbal)

- Robbert Poortman (Zwemmen)

- Jelle van der Steen (Basketbal/Tennis)

 

3.       Sportprestatie ploeg/team van het jaar

- Team A Excelsior (Majorette)

- RKSV Liessel 1 (Voetbal)

- Maartje, Linda & Jana (Acrogym)

 

4.        Coach van het jaar

- Davy Denkers (Dans)

- Ingrid Diender (Majorette)

- Lindsay Gielen en Sanne van Heugten (Dans)

 

Kampioenen

De kampioenen van het afgelopen jaar worden ook in het zonnetje gezet.

 

Vakjury

Er is een onafhankelijke vakjury. De juryleden bepalen uit iedereen die is aangedragen wie er genomineerd worden. Daar kunnen alle inwoners van Deurne vervolgens weer op stemmen. Deze stemmen worden samengevoegd met de jurybeoordelingen en hier komt dan per categorie een winnaar uit. De winnaars worden tijdens het sportgala bekend gemaakt.

 

Locatie en aanmelden

Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 15 december in het Cultuurcentrum Martien van Doorne. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden om bij dit evenement aanwezig te zijn, volgt nog.

 

Heeft u nog vragen?

Wij hebben er erg veel zin in en gaan ervoor zorgen dat het een evenement wordt om niet te vergeten. Hopelijk hebben we u ook al enthousiast kunnen maken. Noteer de datum alvast in uw agenda en vergeet niet om te stemmen! Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag via leef@sportstuif.nl.

Stemmen Sportgala Deurne

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
15-12-2018 20:00 tot 22:30 uur

Contact

Leef! Deurne

leef@sportstuif.nl

Foto Album

Robbert Poortman: “Meedoen is belangrijker dan winnen, maar winnen is wel leuker.”
Maud Aldenzee: “Stem op mij, ik ben bij Topturnen Zuid 8e geworden van Nederland en me voor 2019 gekwalificeerd voor de Oranje Jong Talent Selectie!"
Brian Hurkmans:  “Lekker crossen, we zien wel wat het wordt. ‘s Avonds weer heel naar huis toe en morgen weer volle bak aan het werk.”
Aniek Nouwen: “Met mijn deelname aan het WK met oranje O20  en mijn eerste oproep voor oranje kan ik terugkijken op een mooi jaar.
Jelle van der Steen: “Graag wil ik andere mensen motiveren en stimuleren om mooie doelen uit sport te kunnen halen. Geef nooit op!”
Iris Michels: “Zonder steun geen overwinning, dus steun mij en stem!”
Maartje, Linda en Jana: “Wij vormen met z'n drieën een gemotiveerd team, met keihard werken behalen wij ons doel."
RKSV Liessel 1: “Waar een kleine club, groot in kan zijn...”
Team A Excelsior:  “ Na 9 jaar met een heel hecht team gaan wij ons laatste seizoen in. Dit tijdperk moeten wij dus met een knaller afsluiten!”
Ingrid Diender: “Majorette is een onbekende, maar hele leuke, intensieve sport!”
Davy Denkers: “De combinatie van coach en professioneel danser/artiest is geweldig! Keep going, keep growing!"
Lindsay Gielen & Sanne van Heugten: "Wij zijn docenten in hart en nieren. Dans, beoefen yoga, geniet en ben vooral jezelf!"