Spelregels Sportgala

15-12-2017

Inleiding

Op vrijdagavond 15 december 2017 vindt het Sportgala van Deurne plaats. Dit spetterende evenement wordt georganiseerd door Leef! Deurne in samenwerking met de gemeente Deurne. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!

 

Spelregels

1.       Van 1 september t/m 31 oktober kan iedereen online via www.leefdeurne.nl personen en teams aandragen in de vier categorieën.

2.       Ieder mailadres kan eenmaal per categorie een kandidaat aandragen. Het is van belang een goede motivatieomschrijving bij de aanmelding te geven. Aanmeldingen zonder motivatie worden niet aangenomen.

3.       Uit alle aanmeldingen kiest de jury voor de categorieën Talent van het jaar, Individuele sportprestatie van het jaar en Sportprestatie ploeg/team van het jaar drie genomineerden.

4.       De drie genomineerden worden op 20 november gepubliceerd op de website van Leef! en de gemeente Deurne.

5.       Van 20 november t/m 3 december kunnen alle inwoners per categorie online stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan eenmaal per mailadres. Uit deze online stemming komt een top drie notering. De vakjury stemt ook onafhankelijk van elkaar, waaruit ook een top drie komt. De combinatie van beide uitslagen levert de winnaar op.

6.       De vakjury kiest ook uit alle inzendingen voor de sportwaarderingsprijs één winnaar die tijdens het sportgala de prijs in ontvangst neemt. Deze prijs is de verrassing van de avond (de winnaar is niet op de hoogte). De prijs zal aan het eind van de avond door de wethouder uitgereikt worden.

7.       Tijdens het Sportgala op 15 december 2017 zijn de drie genomineerden per categorie aanwezig en worden de winnaars uitgeroepen.

 

Prijzen in vier categorieën

De prijzen worden uitgereikt in de volgende vier categorieën:

1.       Talent van het jaar

Voorwaarde: Het talent moet geboren, getogen en/of inwonend zijn in de gemeente Deurne. Daarnaast is de prestatie het afgelopen jaar geleverd (1 september 2016 t/m 31 augustus 2017).

2.       Individuele sportprestatie van het jaar

Voorwaarde: De persoon moet geboren, getogen en of inwonend in de gemeente Deurne zijn. Daarnaast is de prestatie het afgelopen jaar geleverd (1 september 2016 t/m 31 augustus 2017).

3.       Sportprestatie ploeg/team van het jaar

Voorwaarde: De ploeg/ het team moet ingeschreven zijn in de gemeente Deurne. Daarnaast is de prestatie het afgelopen jaar geleverd (1 september 2016 t/m 31 augustus 2017).

4.       Sportwaarderingsprijs

Deze prijs kan worden uitgereikt aan iedere actief betrokkene(n) van de (sport)club die je graag in het zonnetje wil zetten. Een bijzondere waardering aan degene(n) die zich op bijzondere wijze voor de vereniging inzet of heeft ingezet.

Voorwaarde: De persoon moet een aantoonbare bijdrage geleverd hebben aan het sport- / verenigingsleven in de gemeente Deurne en bij voorkeur ook verbonden zijn aan een vereniging op het moment van de uitverkiezing.

 

Kampioenen

De kampioenen van het afgelopen jaar worden ook in het zonnetje gezet. U kunt de kampioenen ook online doorgeven.

 

Vakjury

Er is een onafhankelijke vakjury. De juryleden bepalen uit iedereen die is aangedragen wie er genomineerd worden. Daar kunnen alle inwoners van Deurne vervolgens weer op stemmen. Deze stemmen worden samengevoegd met de jurybeoordelingen en hier komt dan per categorie een winnaar uit. De winnaars worden tijdens het sportgala bekend gemaakt.

 

Locatie en aanmelden

Het Sportgala vindt plaats op vrijdag 15 december in het Cultuurcentrum Martien van Doorne. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden om bij dit evenement aanwezig te zijn, volgt nog.

 

Heeft u nog vragen?

Wij hebben er erg veel zin in en gaan ervoor zorgen dat het een evenement wordt om niet te vergeten. Hopelijk hebben we u ook al enthousiast kunnen maken. Noteer de datum alvast in uw agenda en vergeet niet om dit bericht binnen uw vereniging te verspreiden. Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag via leef@sportstuif.nl