Marjolein zoekt talent

Musicalster Marjolein Teepen

Inleiding

Musicalster Marjolein Teepen zoekt talent

Marjolein Teepen, onder andere bekend van de prachtige musical The Adams Family,  start samen met partners in de peelregio een heel bijzonder project. Om talenten zich anders te laten ontwikkelen dan op de bekende theaterscholen starten zij de Theater Centrale. Een plek waar talenten elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar een belevingstheater voorstelling gaan maken. De voorstelling ‘Lifvik’, geschreven door Marjolein Teepen, komt zo op een inspirerende manier tot stand, talenten mogen hun eigen creativiteit gebruiken. Dit alles wordt begeleid door professionals. Ze zoekt dan ook talenten op elk gebied van theater: acteurs, zangers, dansers, acrobaten maar ook mensen achter de schermen zoals grimeurs, decor- en kostuum ontwerpers, video animatie en technici. Marjolein is voor dit project niet alleen op zoek naar individuele aanmeldingen maar zeker ook naar groepen. Dit geeft een uitzonderlijk theater spektakel in september 2019 in Natuurpoort de Peel, in Deurne.

“Super leuk dat ik dit nu kan doen. Na 20 jaar ervaring in de verschillende theaterdisciplines is het nu tijd die kennis te delen. Mijn meest recente project The Addams Family was een prachtige tijd en dat is nu afgelopen waardoor ik me in kan zetten voor dit geweldige project. De kans krijgen om bij gepassioneerde mensen hun talenten te laten opbloeien is echt geweldig. Mede op initiatief van Stichting theater in Leven en gesteund door de gemeente Deurne wordt dit nu mogelijk. Het samenwerken met verschillende partners uit Deurne en omstreken zoals bijvoorbeeld Leef Deurne en de Peelpioniers is als een droom die uitkomt. We hopen zo veel talenten te bereiken.

Dus ben je 14 jaar of ouder en lijkt het je leuk mee te doen, dan ben ik op zoek naar jou!.’ aldus Marjolein Teepen. Tot 5 mei 2019 kan iedereen, individueel of in groepsverband, die mee wil doen zich opgeven via www.theatercentrale.com of door een mail te sturen naar info@theatercentrale.com.

Video