Kei goed, gezond & gelukkig

Kei goed, gezond en gelukkig Deurne

Inleiding

Je goed, gezond en gelukkig voelen, dat willen we toch allemaal? Een goede, gezonde en gelukkige (sociale en fysieke) omgeving draagt daaraan bij. Ook jij kunt hierbij helpen. Deel jouw kei goede idee met ons en maak Deurne weer een stukje gezonder! Wij denken met je mee en ondersteunen je waar nodig met kennis en/of financiële middelen.


Ik heb een kei goed idee, geef het ons door!


Stimuleringsbudget gezonde sportomgeving
Sportverenigingen hebben een bijzondere rol in het stimuleren en activeren van een gezonde leefstijl. Niet alleen door de sport zelf, maar ook door de omgeving waarin mensen sporten. Kei Goed Gezond Gelukkig Deurne stelt daarom voor iedere sportclub € 500,- stimuleringsbudget ter beschikking dat ingezet kan worden voor een gezonde(re) sportomgeving. 

Lees de voorwaarden en hoe het stimuleringsbudget aangevraagd kan worden


Verschillende (zorg)organisaties en (sport)verengingen uit Deurne zijn bij ‘Kei Goed, Gezond en Gelukkig Deurne’ aangesloten. Samen willen we een beweging op gang brengen waardoor steeds meer aandacht voor sport en gezondheid ontstaat. Het ultieme doel is om inwoners van Deurne gezond(er) te laten leven.


De thema’s waar we aan werken
Sport en bewegen

- Inclusief sporten en bewegen
- Duurzame sportinfrastructuur
- Vitale sport- en beweegaanbieders
- Positieve sportcultuur
- Vaardig in bewegen


Gezondheid

- Eten en bewegen
- Roken, alcohol en drugs
- Opgroeien en opvoeden
- Geluk en veerkracht
- Gezondheidsachterstanden verkleinen

Digitale nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws Kei Goed, Gezond en Gelukkig Deurne? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Foto Album

Foto bij Kei goed, gezond & gelukkig