Ferd van Vliet - Verenigingsondersteuner

Mijn naam is Ferd van Vliet en ik ben werkzaam als verenigingsondersteuner binnen team Leef!

Als verenigingsondersteuner sta ik in nauw contact met de verenigingen om bepaalde vraagstukken te behandelen. Door middel van verenigingsbezoeken maken wij kennis met de vereniging en kijk ik samen met de vereniging of er behoeftes liggen ter ondersteuning. Door kleine projecten uit te voeren voor de verenigingen, in samenwerking met partners, probeer ik zoveel mogelijk verenigingen te helpen.

Het is belangrijk dat we blijven bewegen en dat mensen zich thuis voelen bij hun vereniging. Om het verenigingsleven gezond te houden ondersteun ik daarom bij zowel organisatorische zaken als bij zaken als het sportaanbod.

Naast verenigingsondersteuning houd ik mij ook bezig met andere projecten binnen team Leef! Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg fijn want het zorgt ervoor dat elke dag anders is!

Ik houd mij met de volgende projecten bezig:

·        Verenigingsondersteuning

·        Ondersteuning bij het schoolvoetbaltoernooi

·        Ondersteuning bij de ontwikkeling van de beweegkoffer

·        Organiseren van Sportvillage

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Heb je vragen of ideeën voor verenigingen? Wil je met bepaalde vraagstukken binnen je vereniging ondersteuning? Of wil je gezellig kennis maken om meer te weten te komen over mijn werkzaamheden? Dan kun je bij mij terecht!

info@leefdeurne.nl

088-6332080