Cultuuroptimisten 2021

Cultuuroptimisten Deurne

De Cultuuroptimisten bijeenkomsten zijn inspiratie avonden voor cultuurverenigingen, mensen betrokken bij cultuur in Deurne en geïnteresseerden.

Iedere bijeenkomst heeft een ander onderwerp dat centraal staat. Heb je suggesties voor een thema dat je graag met anderen zou willen bespreken, laat het dan weten via maartje@muziekschoolmusicas.nl.

De data van de Cultuuroptimisten in 2021:

Donderdag 28 januari - Deurne 1300 jaar (digitaal)
Donderdag 15 april - Ledenwerving (digitaal)
Woensdag 8 september - Terugblik en vooruit (Cultuurcentrum Deurne)
Donderdag 4 november - Financiering

De avond start om 19:30 uur en het programma duurt tot 21:00 uur, daarna is er natuurlijk tijd om met elkaar in gesprek te komen. Digitale bijeenkomsten zijn van 19:30-20:30 uur. Voor iedere bijeenkomst meld je je vooraf aan via onderstaand formulier.

 

Donderdag 4 november:
Deze Cultuuroptimisten avond staat in het teken van financiering.

Het volledige programma wordt binnenkort op deze pagina bekend gemaakt. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen vind deze bijeenkomst weer op locatie in Deurne plaats. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.Eerdere bijeenkomsten

Donderdag 28 januari:
Bij de eerste Cultuuroptimisten van 2021 ontmoeten we elkaar digitaal en worden we aan het begin van het feestelijke jaar geïnspireerd door Deurne 1300 jaar initiatieven. Zoals het filmproject van Frans van de Pas en Henk Goorts. Tevens zal de VVV aanwezig zijn om meer te vertellen over de communicatie en tips voor dit themajaar, zodat we er met zijn allen een mooi jaar van kunnen maken.

Donderdag 15 april:
Tijdens deze avond staan we stil bij ledenwerving. Of je nu een muziekvereniging bent die jeugd wil aantrekken of juist een fotoclub die een andere doelgroep wil bereiken. Ledenwerving is voor iedere vereniging anders en daarom past bij iedere vereniging een andere aanpak. Cultuurcoach Maartje is onlangs door LKCA opgeleid tot cursusleider van de training 'Samen Slim Deelnemers Werven' en zij zal deze avond een inspiratiesessie geven over deze cursus. Daarnaast komen er ook verenigingen aan het woord die vertellen over hun ervaring.
Juist nu is het goed om over ledenwerving na te denken en stappen te zetten.

Tevens komen enkele nieuwe Deurnese initiatieven aan het woord die hier graag iets over komen vertellen.

Woensdag 8 september:
Deze bijeenkomst vindt plaats in het Cultuurcentrum Deurne. Na een bijzondere tijd ontmoeten we elkaar weer en blikken we ook vooruit. Deze avond zijn er drie gasten: Bianca den Toom van het Cultuurcentrum Deurne over hun ervaring en wat er in het verschiet ligt. Conny Heldens van VVV Deurne over Deurne 1300 jaar, wat zit er nog aan te komen en wat kan de VVV betekenen en Els Coppens over het initiatief Vrouw in Meervoud wat binnenkort gepresenteerd gaat worden. Uiteraard is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. 

Cultuuroptimisten 28 jan

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
28-01-2021 19:30 tot 20:30 uur Digitaal via Teams

Cultuuroptimisten 15 april

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
15-04-2021 19:30 tot 20:30 uur Digitaal via Teams

Cultuuroptimisten 8 september

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
08-09-2021 19:30 tot 21:00 uur Cultuurcentrum
Martinetplein 1
Deurne

Cultuuroptimisten 4 november

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
04-11-2021 19:30 tot 21:00 uur Museum de Wieger
Oude Liesselseweg 29
Deurne

Contact

Cultuurcoach Leef Deurne

Maartje Bogaerts

Leef! Deurne

info@leefdeurne.nl